01/06/2020
12:00
Pinkster 3: iets met Spanjaarden en 80 jarige oorlog? Dat klopt inderdaad. Omdat de Bullekerk stamt uit die tijd en is gebouwd op een Spaanse schans, leek het ons heel toepasselijk en leuk om op 1 juni (2e pinksterdag) voor u een fietstocht uit te zetten die hiermee verband houdt.
01/06/2020
15:00
Hoera, het is zover! Na ruim twee maanden dicht mogen we eindelijk weer open! Om dat heuglijke feit te vieren komt Harry Slinger Op Tweede Pinksterdag naar de Bullekerk. Maximaal 30 personen. Wees er snel bij want op=op!
06/06/2020
14:00
Het Apollo Ensemble geeft deze zomer speciale concerten in kleine kring die op diverse plekken worden uitgevoerd. Zaterdag 6 juni twee concerten in de Bullekerk, om 14.00 en om 16.00 uur. Barokmuziek met een glansrol voor de hobo. Let op: reserveren verplicht.
06/06/2020
16:00
Het Apollo Ensemble geeft deze zomer speciale concerten in kleine kring die op diverse plekken worden uitgevoerd. Zaterdag 6 juni geven zij twee concerten in de Bullekerk, om 14.00 en om 16.00 uur. Muziek met een glansrol voor de hobo. Let op: reserveren verplicht.
20/06/2020
14:00
Wereldberoemde muzikanten die in de buurt wonen bundelen hun krachten om u een muzikale tijdreis te bezorgen. Omdat vliegreizen niet mogelijk zijn, laat uw oor u leiden door de tijd! Let op: reserveren verplicht.
20/06/2020
16:00
Wereldberoemde muzikanten die in de buurt wonen bundelen hun krachten om u een muzikale tijdreis te bezorgen. Omdat vliegreizen niet mogelijk zijn, laat uw oor u leiden door de tijd! Let op: reserveren verplicht.
11/07/2020
21:00
Een korte en absurdistische klassieker. Het stuk speelt zich af in de kamer van een klein appartement. Een jong meisje belt aan voor bijles van een bejaarde leraar, met een geweldige reputatie. Naarmate de absurde en onzinnige les vordert, wordt de oude man steeds machtelozer en meer opgewonden, onvoorspelbaarder en gevaarlijker.... Met Bram van der Vlugt
11/07/2020
19:30
24/10/2020
20:00
The Beatles Revival behoort tot de beste tribute bands van dit moment. Een tribute band die de overbekende nummers van de Beatles ten gehore zal brengen. Zing, dans of neurie mee op de nummers van deze wereldberoemde band. Een feestje!
18/12/2020
20:00
Na een waanzinnig gezellig optreden afgelopen december, komt de ABBA Tribute Band weer terug naar de Bullekerk. Dat wordt weer meezingen en dansen op de overbekende nummers van ABBA. De band staat garant voor een heerlijke avond die u niet mag missen!
05/02/2021
21:00
Band of Friends vormt sinds 2012 een bijzondere tribute aan de Ierse bluesgitarist Rory Gallagher, met o.a. de twee originele bandleden Gerry MacAvoy en Brendan O'Neill, en Brendan O'Neill, en Paul Rose en Stephan Graph. Een samenwerking met Podium De Flux.
Saense-school-voor-beeldende-kunst
Saense school voor Beeldende kunst

Marijke Habernickel is met haar “Saense School voor Beeldende Kunst” een van de gebruikers van het Cultureel Centrum. Zij is haar artistieke carrière onverwachts begonnen.

Historisch-Zaandam
Vereniging Historisch Zaandam

De vereniging Historisch Zaandam is een van de gebruikers van het Cultureel Centrum. Men organiseert bijeenkomsten en hebben iedere dinsdagochtend inloopuren.

Gewoon-hazes-zaandam
Gewoon Hazes koor

Iedere maandagavond van 20h00 – 22h00 uur wordt er door “het Gewoon Hazes “ koor gerepeteerd. Er worden uitsluitend liedjes gezongen uit het reper­toire van André Haze.

Ivio
IVIO

IVIO is een gebruiker van het Cultureel Centrum, een gerenommeerde kennisorganisatie op het gebied van onderwijs en opleidingen

Colegium-Vocale-Zaandam
Collegium Vocale Zaandam

Collegium Vocale Zaandam geeft  vervolg aan de oude traditie om in de Westzijderkerk (Bullekerk) maandelijks een cantate uit te voeren van Bach.

sociaal-wijkteam
De Uitsmijterij

“Eten verbindt”. Onder dit motto organiseert het Sociaal Wijkteam iedere dinsdagmiddag “De Uitsmijterij”.

BullekerkZaandam

Word Vriend van de Bullekerk

Draagt ​​u de Bullekerk een warm hart toe en wilt u ons steunen in deze onzekere tijden? Word dan Vriend.
Steun de Bullekerk
Corona poster_liggend

Corona Maatregelen Bullekerk

Heeft u Corona-gerelateerde klachten of bent u herstellende daarvan: dan is betreden van de Bullekerk verboden.