The Beatles Revival -> tickets

The Beatles Revival behoort tot de beste tribute bands van dit moment. Deze Beatles tribute band uit Praag stond al op podia in heel Europa, tot en met de Cavern Club in Liverpool. In Nederland waren ze o.a. te gast op het trouwfeest van Ruud van Nistelrooy en in Engeland op het verjaardagsfeest van Queen Elisabeth. Na het succes van vorig jaar komen ze weer naar de Bullekerk!

ONGELOOFLIJKE GELIJKENIS MET ECHTE BEATLESDe reden van de hand over hand toenemende populariteit van The Beatles Revival ligt aan de bijna ongelooflijke gelijkenis met de echte Beatles. Deze tribute band heeft dezelfde kapsels, de kostuums, compleet met Chelsea Cavern Boots en de gebruikte instrumenten, apparatuur (Rickenbacker, Gretsch, Hofner, Ludwig en Vox) en zelfs de chromen standaards voor de versterkers zijn gelijk aan de originele. Deze perfecte ‘stage look’ is compleet dankzij de net als door Paul McCartney linkshandig gespeelde bas.

BEATLES TRIBUTE EVENAART ORIGINELE BEATLES-SOUND

De grootste gelijkenis ligt echter op het muzikale vlak. Elk nummer wordt tot in detail zo griezelig perfect uitgevoerd dat menig Beatleskenner dit authentieke geluid niet kan onderscheiden van het originele. De leadzang, de backingvocals, de gitaarsound, het bas- en drumwerk; alles klinkt zoals we dat kennen van de liveconcerten en LP’s; zuiver, kraakhelder, energiek en opwindend.

Dit is een sta-concert.
Tickets 20 euro (plus 1,50 servicekosten)

Meer informatie
  • Begint om
    15/10/2022 20:00
  • Deur open
    15/10/2022 19:00