Gerard Alderliefste – Une belle histoire

Gerard Alderliefste speelt het Franse chanson al jaren vol overgave. In zijn eentje, als duo of trio, maar nu ook in een achtmans bezetting! Komt dat misschien door zijn recente solotournees? Dat zou goed kunnen. Feit is dat er nu een nieuw, energiek en super muzikaal gezelschap is ontstaan, dat Franse hits weer nieuw leven inblaast.

U waant zich op een dorpsplein in Frankrijk waar Gerard Alderliefste samen met vrienden én met u het Franse chanson viert. Geniet, zing mee en laat u verrassen door het achtkoppige muzikale gezelschap. Een avond vol bijzondere muzikale ontmoetingen en mooie verhalen.

Gerard komt met zeven enthousiaste muziekvrienden en -vriendinnen om zijn eigen mooie verhaal, zijn belle histoire, met u te delen. In de vrolijke sfeer van een fête du village, zo’n klassiek Frans dorpsfeest, komen alle bekende hits voorbij. Onder de warme Franse klanken van onder meer de accordeon en de viool, wordt u meegenomen door het joie de vivre, de liefde voor muziek en voor de Franse taal.

Zang, gitaar: Gerard Alderliefste
(Contra)bas: Kees Post
Drums: Paul van Schaik
Toetsen: Michel van Kemenade
Viool: Maria Eldering
Accordeon: Rob Stoop
(Backing) vocals: Bregje Hermans
(Backing) vocals: Rosanne Alderliefste
Regie: Erris van Ginkel
Foto’s: Michael Bosboom Fotografie

Details
 • Startdatum
  24/05/2025 20:00
 • Einddatum
  24/05/2025 22:30
Details
 • Startdatum
  24/05/2025 20:00
 • Einddatum
  24/05/2025 22:30