Tribute to the music of Live Aid -> tickets

Met special guests Diva Tuner en Sam Kramer

Live Aid was een 16 uur durend internationaal benefietconcert op zaterdag 13 juli 1985. De opbrengst was voor Ethiopië, waar hongersnood heerste. Het gehele evenement omvatte gelijktijdige optredens in de Verenigde Staten (JFK Stadium te Philadelphia) en het Verenigd Koninkrijk (Wembley Stadium te Londen). Het evenement werd in veel landen rechtstreeks uitgezonden en werd daarmee een van de grootste mediaspektakels die de wereld ooit had gezien.

In ‘Tribute to the music of Live Aid’ brengen we 40 jaar later een muzikale ode aan dit legendarische concert. In een tributeshow van ruim twee uur maken we een reis terug naar de jaren ’80 met muziek van o.a. David Bowie, U2, Bryan Adams, Duran Duran, Spandau Ballet, Sting, Phil Collins en Madonna. Maar natuurlijk zal ook Queen niet ontbreken!

Het concert wordt uitgevoerd door zorgvuldig geselecteerde professionele muzikanten die hebben gespeeld in landelijk bekende musicals en theatershows, met grootheden uit binnen- en buitenland. Vol passie en enthousiasme spelen ze de grootste hits van artiesten en bands die op Live Aid hebben gespeeld. De tijdloze klassieker, legendarische meezinger en guilty pleasure: ieder heeft zijn eigen gevoel, ervaring en beleving bij dit iconische concert.

Met special guests Diva Tuner en Sam Kramer
Vast onderdeel van deze show zijn de special guests. bekend van het SBS6-programma ‘The Tribute: Battle of the Bands’. In de Bullekerk zijn dit er maar liefst twee: Diva Turner (The Dutch Tina Turner) en Sam Kramer (The Dutch Bono). Diva Turner was finalist van seizoen 2 van The Tribute: Battle of the Bands en brengt als look-a-like en sound-a-like een indrukwekkende ode aan The Queen of Rock ‘n Roll. Sam Kramer speelde samen met zijn band U2TWO Ziggo Dome plat en is uniek in Europa als look-a-like en sound-a-like.

Kom genieten van deze wervelende show: Tribute to the music of Live Aid!

Dit is een sta-concert
Tickets: € 26,50 (+ € 1,00 reserveringkosten)
Aan de deur: € 27,50

Details
 • Startdatum
  08/02/2025 20:00
 • Einddatum
  08/02/2025 22:30
Details
 • Startdatum
  08/02/2025 20:00
 • Einddatum
  08/02/2025 22:30