Events

31/12/2022
Op zaterdag 31 december organiseren wij een groot Oudjaarsfeest. Compleet met drankjes, hapjes, oliebollen, glitters, discobal en een fantastische coverband!
Binnenkort
14/10/2022
Oude tijden herleven met swingende, tijdloze, Engelstalige rockmuziek van The Doors, Queen, Gun’s N’Roses, The Ventures tot aan Led Zeppelin en Elvis aan toe. Van ingehouden ballades tot bombastische spektakelnummers, voor ieder wat wils!
Binnenkort
30/10/2022
Na vorig jaar in de Bullekerk een eerbetoon aan de Amerikaanse country-legende Dolly Parton te hebben gebracht, gaat de Zaanse country-band Country K. dit jaar een stapje verder. Een programma met uitsluitend ‘country queens’.
Binnenkort
11/11/2022
The ADELE Project is een tribute aan een van de grootste popsterren aller tijden. Een show met een ontroerende anekdotes, een flinke dosis zelfspot en natuurlijk de adembenemende muziek van Adele.
Binnenkort
15/10/2022
The Beatles Revival behoort tot de beste tribute bands van dit moment. Deze Beatles tribute band uit Praag stond al op podia in heel Europa, tot en met de Cavern Club in Liverpool. Na het succes van vorig jaar komen ze weer naar de Bullekerk!
Binnenkort
29/10/2022
The Eagles Legacy streeft ernaar de muzikale nalatenschap van The Eagles respectvol en authentiek te brengen, met als doel om de sfeer en de sound van de fameuze WestCoast stijl zo goed mogelijk te doen herleven.
Binnenkort
23/04/2023
Voor het eerst treedt Jeugdorkest Sinfonietta samen op met de Zaanse Bigband en wordt de verbinding gemaakt tussen klassiek en jazz, zoals het Metropole Orkest dat op landelijk niveau al vele jaren doet. Een langgekoesterde wens die eindelijk in vervulling gaat!
Binnenkort
14/01/2023
Overal waar Laura Fygi komt is ze een exotische verschijning, maar waar zij ook komt, één ding valt altijd op: die uit duizenden herkenbare stem waarmee zij wereldwijd harten stal.
Binnenkort
02/12/2022
Na het succes van afgelopen keren organiseren wij weer een gezellige dansavond. Deze keer weer met dj D-Niec én dj Patrick. Lekker swingen op heerlijke muziek. Zien we jou ook?
Binnenkort
28/10/2022
Na het succes van afgelopen keren organiseren wij weer een gezellige dansavond. Deze keer weer met dj d-Niece.
Binnenkort
13/11/2022
Popup Choir is dé plek voor iedereen om lekker te zingen. Naast driestemmig California Dreamin’, zing je deze editie ook mee met een aantal andere grote hits uit de bloeitijd van de flower power.
Binnenkort
15/04/2023
Milène is actrice, danseres, een hele goede zangeres en ook nog eens de allergrootste Dolly Parton fan! In haar muziektheatervoorstelling kom je van alles te weten over de wereldster Dolly Parton, die in januari haar 76 kaarsjes uitblies.
Binnenkort
07/10/2022
Elke eerste vrijdag van de maand treden Nol en Debora op tijdens de VrijdagMiddagBorrel van de Bullekerk. Geniet van de warme jazzsound van Debora, de smaakvolle arrangementen van de songs en de improvisaties van Nol. De toegang is gratis.
Binnenkort
15/11/2022
Het Zaanse koor Wereldvrouwen organiseert een meezing-evenement met muziek uit verschillende culturen en in verschillende talen. Kom genieten en zing mee met dit unieke wereldmuziek-meezingevenement.
Binnenkort
26/10/2022
De enthousiaste Zeister pianist staat elke laatste woensdagochtend van de maand garant voor een gezellig koffieconcert. Wouter ziet het als zijn missie om pianomuziek toegankelijk te maken voor iedereen. Kom ervaren waarom deze formule al jaren een succes is!
Binnenkort
04/11/2022
Singer-songwriter Sam Saxton komt weer naar de Bullekerk. Tijdens dit optreden zal zij nieuwe songs ten gehore brengen samen met favoriete muziek uit de 60’s en 70’s.
Binnenkort
19/11/2022
Brucified brengt een eerbetoon aan Bruce Springsteen, zonder twijfel een van de meest invloedrijke rocksterren aller tijden. Een meer dan waardige act en eerbetoon aan Bruce Springsteen & de E Street Band!
Binnenkort
04/02/2023
Marjolijn vertelt in deze voorstelling over haar psychische problemen. Met veel humor en met mooie liedjes maakt ze er een indringende voorstelling van. Een aanrader voor iedereen die met dergelijke problemen te maken heeft, of mensen kent die met zulke problemen te maken hebben.
Binnenkort
25/11/2022
Het Cinemusic Orkest komt weer naar de Bullekerk. Dit keer met een live orkest van 32 muzikanten, inclusief strijkers! Waan je in de wereld van de film waarin je wordt meegenomen op een muzikale reis langs de allermooiste filmmuziek!
Binnenkort
24/11/2022
Het Cinemusic Orkest komt weer naar de Bullekerk. Dit keer met een live orkest van 32 muzikanten, inclusief strijkers! Waan je in de wereld van de film waarin je wordt meegenomen op een muzikale reis langs de allermooiste filmmuziek!
Binnenkort
21/01/2023
Roberto Jacketti & The Scooters, de bekende band met frontzanger Erik van der Hoff en vooral bekend van de hit “I Save The Day”, treedt nog maar 1 of 2 keer per jaar op. We zijn er trots op de band nogmaals aan u te kunnen presenteren.
Binnenkort
06/01/2023
Drukwerk komt weer naar de Bullekerk! Nog altijd zingt Harry Slinger met ontembare energie de favorieten uit het Drukwerkrepertoire, vandaag de dag met zijn zoon en toetsenist Bram, bassist Erik Bes, gitarist Bas Kors en oudgediende Marcel Lee achter het drumstel.
Binnenkort
04/12/2022
Popup Choir is dé plek voor iedereen om lekker te zingen. Naast driestemmig Alles is Liefde zing je ook nog mee met andere hits in hetzelfde thema.
Binnenkort
11/02/2023
Tess Merlot neemt haar publiek muzikaal mee op een Franstalige reis langs bekende en onbekende wegen met muziek van Edith Piaf, Jacques Brel en Charles Aznavour en vele anderen.
Binnenkort
10/02/2023
Lenny Kuhr, al meer dan 50 jaar een op en top vakvrouw, komt in februari naar de Bullekerk. Zij zingt repertoire uit haar grote en levendige oeuvre en combineert in dit programma werk uit haar nieuwe album met eerder werk.
Binnenkort
24/12/2022
Acteur en regisseur Bruun Kuijt kruipt in de rol van verteller, Scrooge, Marley en nog meer heerlijke figuren uit het beroemde ‘A Christmas Carol’. Hij vertelt het originele verhaal van Charles Dickens zoals het verteld moet worden. Een aanrader!
Binnenkort
17/06/2023
Bandleider Alexander Broussard brengt, samen met zanger Johnny E. en een twaalfkoppige band dit prachtige muzikale eerbetoon aan misschien wel de grootste muzikant aller tijden. Een uniek concert over The King door Alexander Broussard & band.
Binnenkort
18/11/2022
Niels van der Gulik en Frank Kooijman spelen de nummers en vertellen het verhaal uit het concert in Central Park. Ze blikken terug op de carrière van Simon & Garfunkel, het legendarische Central Park-optreden en de beslommeringen tijdens het weerzien.
Binnenkort
03/12/2022
Na het succes van het debuutseizoen van The Wieners play The Everly Brothers in 2019 komen de meestervertolkers van Don en Phil Everly met een tweede deel. Een nieuwe 'Ode aan de koningen van de samenzang'. Alsof Don en Phil vlak voor je staan...
Binnenkort
16/12/2022
Debora Visscher en Nol Sicking brengen vanavond bekende kerstsongs van hun prachtige jazzalbum ‘Christmas Again’. Het duo wordt deze avond uitgebreid met drummer Niek van Wiggen, contrabassist Vincent Kuiper, Gerard Kleijn op trompet, Teddy Sicking op viool en zangeressen Judith Petra én Janine Sicking.
Binnenkort
23/10/2022
Het Grote Bullebal der liefde is en feest der verbroedering. Een kleurrijk uniek bal vol columnisten, schrijvers, dichters, kunstenaars, performers en dansmuziek uit de media, kunst, literatuur in samenwerking met HP/De Tijd en het Komrijk.
Binnenkort
25/02/2023
Een bijzondere muziektheatervoorstelling met muziek op het snijvlak van klassiek, pop, jazz en wereldmuziek.
Binnenkort
23/12/2022
Popup Choir is dé plek voor iedereen om lekker te zingen. Heerlijk meezingen met een aantal fantastische kersthits en natuurlijk één daarvan driestemmig leren zingen.
Binnenkort
21/10/2022
Gepaard met zijn akoestische gitaar en zuivere stem heeft Raul Midón al over de gehele wereld harten weten te veroveren met zijn soul/jazz sound. Nu komt hij voor het eerst naar Zaandam.
Binnenkort
06/11/2022
Zondag 6 november komt de Christelijke Oratorium Vereniging Zaanstreek met Najaarsconcert Allerzielen.
Binnenkort
17/03/2023
Een eerbetoon aan de Amerikaanse countrylegende met kleine liedjes die bij iedereen herinneringen oproepen en uitbundige nummers waarbij muzikaal wordt uitgepakt door de hele band.
Binnenkort
30/11/2022
De enthousiaste Zeister pianist staat elke laatste woensdagochtend van de maand garant voor een gezellig koffieconcert. Hij maakt tijdens deze concerten klassieke muziek zeer toegankelijk door deze levendig toe te lichten. Een mooie mix tussen herkenning en verrassing.
Binnenkort
19/02/2023
Met verve treedt de bevlogen programmamaakster Astrid Cattel op en staat zij met haar eigen programma ‘ECHT, iets is mooi als het echt is’ nu solo op de planken. Een warme persoonlijke theatervoorstelling.
Binnenkort
05/11/2022
De avond met Griet Op de Beeck heeft vorig jaar om begrijpelijke redenen niet kunnen doorgaan. Nu is het dan eindelijk zover. Griet komt en wij hebben er weer heel veel zin in!
Binnenkort
12/11/2022
Met de Voices in Harmony concerten heeft het Zaans Showorkest een mooie muzikale traditie neergezet. Zangtalenten laten zien en horen wat ze kunnen onder begeleiding van het orkest. Hedendaagse pop, swing en musical, maar ook jazz- en filmmuziek.
Binnenkort
18/02/2023
Leadzanger en saxofonist Lo van Gorp, één van de allerbeste Nederlandse sessiemuzikanten en zijn band The Royal Dutch Scam spelen het repertoire van Sting en The Police met veel oog voor detail.
Binnenkort
18/12/2022
Zondag 18 december komt de Christelijke Oratorium Vereniging Zaanstreek met een Adventsconcert. Op het repertoire staan Fantasia on Christmas Carols van Vaughan Williams en Oratorio de Noël van Saint-Saëns.
Binnenkort
27/11/2022
Op zondag 27 november staat de Bullekerk in het teken van ‘De Gitaar’, want dan komt gitarist Ruben Hoeke met live band zijn nieuwe lichting gitaartalenten presenteren.
Binnenkort
25/03/2023
Alexander Broussard is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een veelgevraagd en veelzijdig pianist/toetsenist en zanger/entertainer. Met zijn vijfkoppige band ‘003’ brengt Alexander een wervelende ode aan Billy Joel.
Binnenkort
26/12/2022
In dit intieme concert brengen Petra Berger en pianist Edwin Schimscheimer u op Tweede Kerstdag in de perfecte kerststemming met de allermooiste kerstliedjes uit verschillende muziekgenres. Een ultieme muzikale kerstbeleving!
Binnenkort
Het laatste nieuws
VriMiBo

Vrijdagmiddagborrel

Elke vrijdagmiddag is er een gezellige VriMiBo in de “Taverne By Niels”.
Lees meer